Sajtó Archive

0

Az ifjú focista

fc_budapest-az_ifju_focista-20121212

Az Isaszeg önkormányzati tájékoztató novemberi számában két játékosunkról is írnak: Skribek Alenről és  Csipkés Ákosról.

Alen és Ákos mellett a Kövesdi testvérek, Krisztián és Attila, valamint a 2003-as születésű Kiss Botond is Isaszegről járnak hozzánk az egyesületünkbe.

Olvasd tovább »

0

Future Cup – fiatal focisták nemzetközi bajnoksága

Minden szempontból sikeresnek bizonyult az idei Future Cup nemzetközi utánpótlás focitorna. Egyrészt, mert ismét 15 csapat, köztük hét nemzet 12 első osztályú együttesének U11-es csapata fogadta el a szervezők meghívását. Másrészt, mert szervezők az Erzsébet-ligeti sportpálya állapota miatt (ahol a felújítás után még nem erősödött meg eléggé a fű) kénytelenek voltak az idei tornát a Bátony utcai Ikarus sportpályán megrendezni. Ez pedig olyannyira jó helyszínnek bizonyult, hogy a jövőben nagy valószínűséggel állandó helyszíne lesz majd a rendezvénynek.

Olvasd tovább »

0

Future Cup 2011

0

Four Four Two magazinban a Future Cup!

A világ egyik legnépszerűbb labdarúgó magazin, a Four Four Twou magyarországi számában írtak a tornánkról egy beharangozó cikket. A magazin ezen kívül egy különdíjat is felajánlott a Future Cup 2011 Budapest legjobb Magyar játékosának, amit augusztus 20-án az eredményhirdetéskor fognak átadni.

Olvasd tovább »

0

Angol focisuli Sashalmon

0

A XVI. Kerületi Újságban az Sólymok

Múlt héten a a XVI.Kerületi Újságban, “Nemzetközi tornákon a Sólymok – Fulham edző vendégeskedik a csapatnál” címmel írtak az egyesület idei sikereiről és az előttünk álló feladatokról.

Olvasd tovább »