Kedvencek Archive

0

FC Budapest

fcbudapest_cimer-2013Az FC Budapest utánpótlás-nevelő munkája célul tűzte ki, hogy tehetséges utánpótlás-játékosokat képezzen, akik később első osztályú csapatok keretébe kerülhetnek. Mindeközben támogatja a régió labdarúgását és sportéletét azáltal, hogy bevonja a munkába a kerületi óvodákat. Támogatja ezzel egyrészt a tömegsportot, hiszen a nem annyira tehetségesnek számító gyerekekkel is megszeretteti a sportágon kívül magát a mozgást is. Támogatja ugyanakkor a kerületi versenysportot is, hiszen a tehetségesebb gyermekekkel már korán elkezd foglalkozni, akiknek így az egyesület keretein belül lehetőségük lesz a versenyzésre.

A klub a csapatait nemcsak magyarországi, hanem a nemzetközi keretek között is folyamatosan méretteti meg, ezért rendszeresen részt vesz külföldi tornákon, illetve rendszeresen rendez nemzetközi tornákat. A klub a játékosokat teljes fejlődésükben támogatja. A labdarúgó képzés mellett döntő jelentőségű a személyiség és a csapatszellem fejlődésének elősegítése.

Bővebben itt: fcbudapest.hu

0

SS Lazio

SS_LazioAz SS Lazio (teljes nevén Società Sportiva Lazio) egy Olaszországban, Rómában székelő sportegyesület rövidítése. Gyakran egyszerűen Lazio néven emlegetik. Székhelye Róma, Lazio tartományban, innen a neve is. A legnagyobb európai sportegyesületek egyike, 37 sportággal, többek közt krikett, kosárlabda, ejtőernyőzés.[1] A legfontosabb sportága a férfi labdarúgás. Fő riválisa az AS Roma. Jobboldali szellemű csapat, ezért is a kiélezett küzdelem a Romával, mert az inkább „balos”. Sok híres focista fordult itt meg (Nedved, Crespo, Stankovic, Vieri), de őket később gazdagabb klubok elvitték.

Két alkalommal, 1974 és 2000 évben volt Serie A bajnok. Sokszor nyert kupát és nemzetközi tornát. 1937-ben legendás meccset játszott az FTC-vel, ahol 4:2 arányban vereséget szenvedett. Hírhedt szurkoló tábora van, amelyik Irriducibili névre hallgat. Jelenlegi kapitányuk Mauri. Legendás csapatkapitánya di Canio volt. Jelenleg a 2. helyen áll az Olasz bajnokságban, ahol is ősszel legyőzte fő riválisát, a főváros második számú csapatát az A.S. Roma-t.

Forrás: Wikipedia

0

Fanka Deli: Személyi a zsebben

http://www.youtube.com/watch?v=DWtMNx1_keY
0

Romantikus Erőszak: Piros, fehér, zöld

0

Szekeres Adrián

Szekeres Adrián labdarúgó, védő. Jelenleg az MTK Hungária játékosa. Adrián tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely harmadik helyen végzett a tornán. Az FC Budapest Sólymok egyesület egyik alapító tagja.

Adrián korábbi edzője egyesületünk elnöke, szakmai vezetője és edzője Czuk Henrik volt.

0

Vicente del Bosgue

Vicente del Bosque González (Salamanca, 1950. december 23. – ) spanyol labdarúgó, edző. Jelenleg a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A válogatottat a 2008-as Európa-bajnokság megnyerése után vette át Luis Aragonéstől. Vicente del Bosque 1999 és 2003 között a Real Madrid vezetőedzője is volt.