A Fulham FC kapcsolat folytatódik

Egyesületünk, az FC Budapest és az angol első osztályú Fulham FC között tovább folytatódik a már négy éve tartó szakmai kapcsolat! Pár napja klubunk levelet kapott Geoff Noonantól, a Fulham FC csapat akadémiai koordinátorától, hogy az londoni utunk során felvetett kéréseinkre remek hírekkel tud szolgálni nekünk:

1. Egyértelműen megerősítette, hogy a Fulham FC jövőre is részt kíván venni nemzetközi tornánkon, a Future Cup 2013-on.

2. Továbbá az FC Budapest nyári táborában, a Summer Camp 2013-ban részben Fulham edzők irányításával lesznek majd az edzések, amire már most szeretettel várunk minden 14 év alatti focista jelentkezőt… nem csak az egyesületünk berkein belül.

3. Végezetül Geoff Noonan tolmácsolta klubjának jövő évi meghívását is, – ami számunkra nagy megtiszteltetés és lehetőség – amikor ismét vendégül látják edzőinket és tehetséges játékosainkat Londonban, a Fulham FC központjában.

Czuk Henrik (szakmai vezető): Nagyon örülök Geoff Noonan levelének, hiszen ez azt bizonyítja, hogy egy ilyen nagy múltú klubbal is szoros kapcsolatba lehet kerülni és ezt a kapcsolatot az évek során egyre jobban el lehet mélyíteni. Edzőink és gyerekeink számára hatalmas élmény volt az az öt nap, amit Londonban töltöttünk. Az itthoni, magyaros hétköznapokból néha nagyon jó kiszakadni és feltöltődve, új ingereket kapva folytatni a munkánkat. Természetesen a londoni klub mellett nagyon fontos a többi egyesülettel való jó nemzetközi kapcsolatok ápolása is.