A hétvégén vendégünk lesz Gavin Taylor

Március 25-től 28-ig egyesületünk vendége lesz Gavin Taylor, a nagy múltú angol Fulham FC labdarúgó mozgáskoordinátor és képesség fejlesztő edzője.

A Premier ligás csapattal klubunk már több éve tartja a kapcsolatot. A Future Cup-on már kétszer is részt vettek, és az idén is a torna vendégei lesznek Budapesten.

Gavin Taylor csütörtök este érkezik, pénteken a Videoton és partner egyesületünk, a Puskás Akadémia vendége lesz, majd este a Magyar – Holland mérkőzést nézzük meg. Szombaton edzést tart az FC Budapest és testvér csapatunk a Dunaszerdahely U13 csapatának, majd az U10-es korosztálynak is. Vasárnap az U10-es és U9-es csapatunknak tart egész napos foglalkozást, ahol az általa irányított Fulham edzés programon vesznek részt az FC Budapest játékosai..

Gavin Taylor pár sorban leírta nekünk, hogy pontosan mit csinál a Fulham FC-nél:

Az én szerepem a Fulham FC-nél, mint Labdarúgó Mozgáskoordinátor és képesség fejlesztő, magában foglalja az akadémián lévő játékosok képességeinek fejlesztését, hogy végrehajtsák a labdarúgás megfelelő ügyességi és fizikai játékelemeit.

Ezek az erős motorikus készségek a mozgásnak és a technikai képességeknek a kulcsa a képezhetőség szakaszaiban rejlik. A mi célunk az, hogy a legjobb lehetőséget kínáljuk játékosainknak , hogy fejlesszék technikai és fizikai tudásukat, ami az él labdarúgáshoz szükséges.

Ez a munka egyéni képzés alapján is végezhető. Az egyéni képzések célja fejleszteni azokat a képességeket, amelyek pozíció és játékos specifikusak, abban a reményben, hogy egy játékos fejlődése felgyorsul.