Az első sólymok…

Egyesületünk fő faladata a minőségi utánpótlás képzés. Az FC Budapest 6 éves kortól 15 éves korig foglalkozik fiatal focista palántákkal, ahol elsősorban az egyesület saját edzés módszerével képzi a gyerekeket. Célunk az, hogy a játékosaink lehetőleg 14-15 éves korig, itt az egyesületben kapják meg a képzést, majd az itt tanultakat hasznosítsák új klubjukban.

Most az FC Budapest három éves történetében kirepülnek tőlünk az első Sólyomfiókák, akik remélhetőleg szép sikereket fognak elérni új egyesületükben. Az FC Budapest sok sikert kíván Rózsavölgyi Zoltánnak, aki az első osztályba felkerült Eger FC-be, illetve Végh Gábornak aki, partner egyesületünk a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia játékosa lett!

Czuk Henrik: az 1998-s korosztályunknak még egy éve van egyesületünkben. Ennek ellenére a két fiúnál úgy gondolom most lehetőség volt a továbblépésre. Ők az FC Budapest első olyan játékosai, akik kikerülnek a dicsőség falunkra, hiszen velük a családdal közösen, korrekt módon együtt hoztuk meg a döntést, ami remélhetőleg a gyerekek és a szülők számára is jó lesz.

Nagyon sok sikert kívánok nektek Zoli és Gabesz!