Bemutatjuk a Summer Camp 2014 egyik edzőjét!

fcbudapest_fulham-20140501Fogynak a helyek az augusztusi nyári focitáborunkban, amit egyesületünk közösen rendez az angol Fulham FC-vel. A tábort a tervek szerint 40-45 fővel fogjuk lebonyolítani, amire már több mint 25 jelentkezőt regisztráltunk. Aki nem akar lemaradni, mindenképpen jelentkezzen még ebben a hónapban!

Addig is bemutatjuk az egyik edzőt aki az edzéseket fogja irányítani:

 

Ricky Goldsbrough bemutatkozása:

A nevem Ricky Goldsbrough és egy kis tengerparti városban születtem, amit Clacton-on-seanak hívnak Essex megyében. 18 éves koromtól edzősködöm különböző szinteken, férfi és női csapatokban, 4-től 18 éves korosztálynál itthon Angliában és az USA-ban valamint Írországban egyaránt. A játékos múltam amatőrbajnokságokra terjed ki, középiskolai, egyetemi és az Essex megyei bajnokságokban játszottam. A University of East London (Kelet Londoni Egyetem) csapatában 2010-14 között játszottam és ez alatt az idő alatt kaptam azt a feladatot a Fulham FC csapatánál, hogy az egyesületet népszerűsítsem és az U7-es kiemelt képességű játékosainak csapatának vezetőedzője legyek a Motspur Park-i edző létesítményben.

My name is Rick Goldsbrough and Im from a small seaside town called Clacton-on-sea in Essex. I been coaching since the age of 18 at a variety of levels with male, female and disabled players aged 4-18 at home in England and abroad in the USA and Ireland. My playing history stems from playing non league junior, senior and county football in Essex and representing the University of East London during my time studying A BSc in sports coaching from 2010-14. During my studies I have been part of Fulham FC, coaching within London communities and schools promoting the football club alongside my head coach role at the club U7 Advanced Centre programme at the Motspur Park training ground.