CM Sports Management Limited – FC Budapest

fcbudapest-20140706

Chris McGrathnak hívnak, egy Angol Football Ügynök vagyok, a partnerem Sasha Smicikova. Tehetséges gyerekek felfedezésével foglalkozunk Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban. Olyan próbajátékokat és táborokat szervezünk az Angol Football akadémiáknak, ahol a gyerekek megmutathatják mit tudnak.

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk a kapcsolatunkra Czuk Henrikkel és klubbjával az FC Budapesttel. Abban hiszünk, hogy a fiatal focistáknak támogatásra, lelkesítésre van szükségük ahhoz, hogy kiválló futballisták és kiválló emberek legyenek. Az nyilvánvaló számunkra, hogy Henrik és az edzői minden idejüket arra szánják, hogy a játékosaikat a legjobb módon segítsék.

Sok meccsüket megnéztük a nyáron és láttuk, hogy a klubjuknál a nyitott, támadó futballt játsszák, és arra koncentrálnak, hogy a játékosok egyéni technikája valamint a csapatjáték is erős legyen, ezért a csapataik eredménye elismerést nyert általunk.

Örömmel mondhatjuk, hogy Henrik közreműködésével az FC Budapest 2 játékosa az Aston Villa Football Club Akadémia augusztusi táborában részt fog venni. Szetei Filip és Skribek Alen egy 3 napos táborban fogják az Aston Villa akadémiájának edzéseit és meccseit látogatni. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a lehetőség a 2 játékos előtt segíthet nekik megmutatni mit tudnak velük egykorú gyerekekkel szemben akik más-más országból jönnek a táborba.

Az FC Budapestet erősen ajánljuk azoknak a szülőknek akik magas minőségű edzést és fejlesztést keresnek a gyermekeiknek. Henrik kapcsolata az FC Fulhammal és rajtunk keresztül más angol klubbokkal nagyszerű motiváció lehet minden fiatal focista számára. Sok sikert kívánunk Henriknek és a srácoknak!

– Chris és Sasha.