Egy új partner – a Magyar freestyle foci és az FC Budapest közös missziója

fcbudapest-magyar_freestylefoci-20130212-02

A múlt héten egy baráti megbeszélés után remélhetőleg egy hosszútávú kapcsolat alapjait tette le Sűrű Tamás, a Magyarfreestylefoci vezetője és Czuk Henrik, az FC Budapest vezetője.

2012-ben alakult meg a Magyarfreestylefoci mozgalom a sport terjesztése, és a nemzeti értékek gyarapítása céljából. Vezetője Sűrü Fx Tamás, a többszörös Freestyle foci bajnok, akinek már a neve elhangzása is rettegést robbant ki az adott Freestyle Foci közegben. Fx 2004-ben kezdte a labdával komolyabban történő kapcsolatát, amikor még a sport nem létezett Magyarországon.

Később jelentek meg különböző személyek, akik “első freestylerek” néven voltak futtatva, kezdetleges trükkökkel. Ekkor következett be Tomi első lépése, hogy ezeket a hirtelen fellendülni kívánó személyeket, nem kezdetleges trükkökkel, hanem mar rutinból dobott kombinációkkal rakta helyre. Azóta folyamatosan próbálnak más freestylerek fellendülni, de mindig addig jutnak, amíg nem kerülnek össze Fx mozdulataival.

Címek:

  • Kétszeres Magyar bajnok
  • Kétszeres Holland bajnok
  • Világbajnoki helyezés
  • A versenyek száma: 9

A vezetői helyettes Laczik Lacinho László a budapesti freestyler, aki bármikor elbűvöli a tereket, utcákat az underground stílusával. 2009-ben teremtette meg a média, amikor lehozták az égből csillagként, és ez által megszületett, és az óta fénnyel tölti el az országot, amely ennek a műsornak volt a mellékhatása. Országos sikere mellett, kiemelendő a Horvátországi bajnoki címe, tehát már a határon túl is bizonyított. Többször ugrott már le Prágába, ahol a neve az óta tekintélyt parancsol. Egy igazi egyéniség, akit nem lehet befolyásolni. Ezt bizonyítja a nem régi tv-s megjelenés, amikor ki akarták takarni a Magyarfreestylefoci logóját, ezért ő fogta magát és kisétált onnét. így elmondható, hogy ha Magyarországon Freestyle Fociról van szó, akkor az a gondolat megegyezik a Magyarfreestylefoci névvel.