Ezüstérmes lett az U14-es csapatunk

Mindent megtett csapatunk, hogy az első helyet megszerezze, de végül a második helyen végzett a 18 csapatos BLSZ bajnokságban. Az utolsó fordulóban a szintén XVI. kerületi egyesületet, az Ikarusz csapatát ütötte ki 13-0 ra! Sajnos riválisunk a III. Kerület nyert a Hegyvidék csapata ellen, így előttünk végzett a bajnokságban.

Minden játékosunknak gratulálunk, hiszen a bajnokság egyértelműen a legjobb teljesítményt ők nyújtották!

Utolsó forduló:

Ikarusz – FC Budapest: 0-13(0-6)
Gólszerzők: Végh 4, Horváth 4, Túry 2 (egyet büntetőből), Márton, Barna, Rózsavölgyi

Czuk Henrik: Aki ért a focihoz, az láthatta, hogy ez a csapat kiemelkedett ebből a mezőnyből és ha nem vonják le azt a négy pontot tőlünk, akkor két ponttal nyerjük a bajnokságot. Játékvezetői hibákból, tévedésekből szintén 7-8 pontot veszítettünk. Legtöbb győzelmünk nekünk volt és a legtöbb gólt is mi rúgtuk. Ami a legfontosabb, hogy mi végig próbáltunk focizni az egész szezon alatt. Ez a félévünk a sok beteg és sérült miatt nagyon nehéz időszak volt. A legtöbb mérkőzést egy vagy két cserejátékossal játszották végig, a fiúk mégis két mérkőzést kivéve végig volt tartásuk és mindig a győzelemre törekedtek. Annak ellenére, hogy jól szerepeltünk, ők tudják, hogy én nem vagyok teljesen megelégedve a tavaszi munkájukkal.

Végezetül szeretném megköszönni a csapatnak az egész éves munkájukat és a két távozó játékosunknak, Végh Gábornak és Rózsavölgyi Zoltánnak pedig sok sikert kívánok új klubjukban!