FC Budapest Summer Camp 2013 – Beharangozó

fcbudapest_summer_camp_2013-20130505

Az angol labdarúgás élvonalában, a Premier Leagueben szereplő Fulham FC-vel immár 5 éve tartó kapcsolatunk egyik eredményének könyvelhetjük el az idei közös focitáborunkat. Tavaly októberben személyesen jártunk a londoni csapatnál, ahol a Fulham Academy vezetőivel egyeztetve állapodtunk meg abban, hogy az akadémia 2 edzőt ingyen rendelkezésünkre bocsát 1 héten keresztül, az általunk igényelt időpontban. Ezt a lehetőséget megragadva dolgoztuk ki az FC Budapest Summer Camp 2013 programját.

Erre a táborra legfeljebb 40 jelentkezőt fogadunk be, a 6 – 12 éves korosztályból. A létszámkorlátozást azért tartjuk fontosnak, hogy elegendő minőségi időt tudjanak az edzők a gyerekekkel tölteni. Feltétlenül azokat a gyerekeket várjuk, akik a focit célozták meg választott sportjuknak. Úgy gondoljuk, ez a tábor nagyszerű lehetőséget nyújt azoknak a gyerekeknek, akik igazi angol szakemberektől szeretnének tanulni.

Az edzéseket Arthur Brammer és Rupesh Popat fogja irányítani az FC Budapest edzőivel együtt. Arthur Brammer 2011 óta vezeti a Fulham FC U12-es korosztályú csapatát. Előtte két éven át a Watford FC akadémiáján dolgozott az U14-es korosztály vezető edzőjeként. UEFA “A” képesítésű és angol első osztály “FA” kategóriájú labdarúgó edző.

Rupesh Popat hasonló kvalifikációkkal rendelkező szakember, aki a Fulham FC akadémiáján az utánpótlás korosztályok csapataival foglalkozik. Rupesh 2012-ben szerves része volt az angol utánpótlás foci legrangosabb nyári táborának szervezésében, az FA National Footbal Futures Camp 2012-nek.

Biztosak vagyunk abban, hogy a két kiváló angol szakemberektől rengeteget tanulhatunk majd mindnyájan. Szeretettel várunk mindenkit az FC Budapest Summer Camp 2013-ra!

Javasoljuk, hogy minél előbb iratkozzatok fel, tekintettel a limitált létszámra!