Felcsúti mtk balhé

Felcsút – Botrányt okoztak az MTK drukkerei, miután a labdarúgó-NB II Nyugati csoportjában szereplő kék-fehérek a 2. fordulóban 2-1-re nyertek a Videoton-Puskás Akadémia otthonában.

A felcsúti díszpáholyban együtt ült a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója, a miniszterelnök Orbán Viktor (48), valamint politikustársa, az MTK elnöke, Deutsch Tamás (45), amikor tucatnyi kék-fehér drukker Orbán Viktort kezdte el alpári hangnemben szidni. Az ittas huligánokat Mészáros Lőrinc, az akadémia vezetője próbálta csitítani, mire őt többen megrugdosták. Mészárost – aki Felcsút polgármestere is – a Tatabányáról ellenfélnézőbe érkező Kiprich József (47) mentette meg a veréstől, a tréner kérésére egy időre elcsendesedtek a drukkerek.

A huligánok később Orbán Viktor házánál okoztak botrányt, ekkor a felcsúti biztonsági emberek már urai voltak a helyzetnek, s a szurkolói buszba terelték őket. A kék-fehérek vezetősége elnézést kért.

„E szurkolói cselekedet nem méltó az MTK értékrendjéhez. Az vezetőség vizsgálatot kezdeményezett azért, hogy az egyes szurkolók e cselekedetben való részvételét kiderítse és a szükséges szigorú intézkedéseket meghozhassa” – áll Domonyai László (39) klubigazgató levelében.

Forrás: blikk.hu