Future Cup 2013 Budapest

fcbudapest_future_cup-20130626

Az FC Budapest immár V. alkalommal rendezi meg Magyarország egyik legszínvonalasabb nemzetközi gyermek labdarúgó tornáját, a Future Cup-ot, amelyen az előző években olyan ismert klubok is részt vettek, mint az FC Barcelona, a Fulham FC, a Herta Berlin, vagy a Rapid Wien.

Az előző évekhez hasonlóan idén újra színes paletta várja a rendezvényre kilátogatókat. 8 ország 16 csapata érkezik az idei Future Cup-ra. A 11 éves gyerekek számára kiírt tornán a következő csapatok vesznek részt: Fulham FC, FCZ Brno, CFR Cluj, Slovan Bratislava, Videoton FC, MSK Zilina, Sparta Praha, Rapid Wien, Sturm Graz, F Bate Boriszov, FC Hradec Krarové, FC Bars Vladikavkaz, FA Bratislava, FC Danut Coman, ACS Tampa Brassov és a házigazda FC Budapest.

A torna két fő támogatója a XVI. kerületi Önkormányzat és a MLSZ Budapesti Igazgatósága. Az esemény szakmai fővédnöke a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia.

A szervezők remélik, hogy csakúgy, mint tavaly, az idei döntőt is a világ egyik legjobb játékvezetője Kassai Viktor fogja vezetni.

A jubileumi V. Future Cup az FC Budapest otthonában a XVI. kerületi Bátony utcai Ikarus sportkomplexumban lesz megrendezve augusztus 17-18.között.