Future Cup 2013 Budapest – Czuk Henrik köszöntője

fcbudapest_future_cup-20130816

Klubunk idén is megrendezi, immár ötödik alkalommal a nemzetközi gyermek labdarúgó tornáját a Future Cup Budapest-et. Szeretnék köszönetet mondani a XVI. kerületi Önkormányzatnak és a MLSZ Budapesti Igazgatóságának a nagylelkű segítségért, valamint azért, hogy kiemelt támogatóként álltak eseményünk mellé.

A jubileumi tornánk azért is fontos állomás számunkra, mivel egyesületünk, az FC Budapest, akárcsak a Future Cup, idén ünnepli ötödik születésnapját. Az eltelt idő alatt csakúgy, mint a klubunk, a tornánk is évről évre erősödött és folyamatos fejlődésen ment keresztül. A 2013-as rendezvényünkön már 8 ország 16 csapata versenyez majd egymással. Remélem, olyan színvonalas mérkőzéseket láthatunk tőlük, mint az elmúlt években.

A mi tornánkra elsősorban olyan csapatok érkeznek, akikkel folyamatos kapcsolatban állunk, így a két napos versenyen nagyon baráti hangulatban játszanak egymással a csapatok. Nagyon remélem, hogy idén is mindenki remekül érzi majd magát nálunk a gyönyörű fővárosunkban, Budapesten és remek élményekkel térnek majd haza.

Mindenkinek, aki segítette munkánkat, köszönetet szeretnék mondani magam és az egyesületem nevében!

Czuk Henrik
FC Budapest elnöke