Két játékosunk került a Videoton FC U17-es csapatához.

fcbudapest-20150122

Két 1998-as születésű játékosunk került az első osztályú Videoton FC U17 -es korosztályához idén januárban. Pallus Bence 5 évet, Gulyás Dominik 3 évet játszott nálunk, így joggal lehetünk büszkék rájuk, hogy az ország egyik legerősebb klub játékosai lehetnek. Reméljük mindketten megállják helyüket és sokat fejlődnek az elkövetkező években!

Pallus Bence: Nagyszerű 5 évet töltöttem az FC Budapestben. Sok szép emlékkel lettem gazdagabb. Köszönöm az edzőimnek a támogatást, de legfőképpen Henrik bának a sok munkáját. Hajrá Sólymok!

Gulyás Dominik: Nagyon szép három évet töltöttem el az FC Budapest csapatában. Nagyon sok dolgot tanultam és sok mindenben fejlődtem. Köszönöm minden edzőmnek, aki foglalkozott velem. Külön köszönetet szeretnék mondani Henrik bácsinak, aki rengeteget segített nekem. Minden FC Budapest játékosnak sok jót kívánok! Hajrá Sólymok!

Czuk Henrik: Újabb játékosokat tudtunk első osztályú klubhoz irányítani, ami egy nevelőklub dolga és feladata. Ez persze nekünk is akkor lenne teljesen örömteli, ha munkánkat minden első osztályú klub, illetve a Szövetség is értékelné. Ezt most természetesen minden nevelőegyesület nevében mondom. Az 1998-as korosztályunk tavaly nyáron repült ki kötelékünkből, mégis Bence és Dominik még a mi munkánknak is köszönhetően sikerült a Videoton csapatához kerülnie. Mindkét fiúnak sok sikert kívánok, remélem tovább fejlődnek és tanulnak!