Mini EURO 2013 – Fantasztikus mezőnyben ismét az FC Budapest!

fcbudapest_u10_mini_euro-2013

A legújabb szenzációs eseményünk a májusi Mini EURO 2013 nemzetközi U11-es torna lesz. Csak pár klubbot sorolnánk fel abból a 14 csapatból, akik részt vesznek ezen a fantasztikus tornán, ezek a következők: Manchester United, Ajax, FC porto, SS Lazio, Paris Saint Germain, Schalke 04.

Igazi sztárcsapatok között focizhatnak játékosaink szinte az egész évben. Az U10-es korosztályunk Franciaországban a Chelsea FC, a Malaga, a Borussia Dortmund vagy a Lyon korosztályos gárdáival veszik fel majd a küzdelmet. A saját rendezésű Future Cup 2013 tornánkon a Fulham FC, a Sparta Praha, a Bate Boriszov vagy az Osztrák Rapid Wien gyerekeivel versenyezhetnek az FC Budapest játékosai. A marosvásárhelyi Kinder Eon kupán a Hagi Akadémia vagy a Dinamo Bukarest ellen játszhatunk szeptemberben.

Egyesületünk nagyon büszke, hogy ismét ilyen nagyszerű klubokkal találkozhatnak és játszhatunk velük ebben az évben is!

A résztvevő csapatok pontos névsora: Manchester United, Bayern München, Ajax Amsterdam, Zenit St. Petersburg, Paris Saint-Germain, FC Porto, Sparta Praha, Karpaty Lviv, Legia Warszawa, Young Boys Bern, HJK Helsinki, MŠK Žilina, AGF Aarhus, Deutsch-Tschechische Fußballschule