Nyári tábor beszámoló

Július 16-án, délig játékosaink megérkeztek a dunaszerdahelyi szállásukra. Egy órakor ebéd, délután pedig egy közepes bemelegítő edzést tartottak edzőink . Este egy jó kis teremfoci bajnokságot szerveztünk. Nagyon élvezte mindenki a játékot, örömmel és technikásan játszott mindenki.

Másnap, kedd délelőtt 10 órakor egy meccs várt ránk a Sellye csapatával. Csapatunk viszonylag meglepődötten játszott, de végül sikerült lehozni a meccset 6-3-ra… de ez még mindig nem volt az igazi és ezt mi, játékosok is éreztük.

Szerdán a csapattársaim örömére és a nap melegének köszönhetően strandra mentünk délután. Egy bő félórás gyalogolás után, elértük célunkat, a strandot. Körülbelül 3-4 órát voltunk vízben, volt aki úszott, volt aki csak leült a meleg vízbe és beszélgetett társaival. Mindenki jól érezte magát a fürdőben.

Csütörtöki napon, délelőtt a városnézés után bevásároltunk a további napokra. Délután buszra szálltunk és elmentünk az egyik közeli városba, Somorjára… persze nem városnézésre. Meccset játszottunk a szlovák 2. osztályú csapattal, az FK Somorja csapatával. Csodálatos helyen van a létesítményük és nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen csapatnak milyen szép, felújított klub helysége van. Magyarországon sajnos, még az első osztályban is alig akad ilyen klub helység. De a lényeg, hogy csapatunk, ezt a meccset is megtudta nyerni 7-3-ra. Este ping-pong bajnokságot szerveztünk, edzőink pedig elmentek megnézni Pozsonyba a Videoton – Slovan Bratislava meccset.

Pénteken a csapat már elég fáradt volt, ezért egész délelőtt pihenni hagytak minket az edzőink, hogy a délutáni meccsen jó eredményt tudjunk produkálni. Sajnos a délutáni edzőmérkőzésen a DAC 99 ellenében nem sikerült a csapatnak a legjobb formáját hoznia, de ezt a meccset is meg tudtuk nyerni 4-0-ra.

Szombati napon két edzés volt . Délután csendes pihenő előtt összeült a csapat, megpróbáltunk összeírni valami induló-félét edzőink tanácsára, de ez nem nagyon sikerült nekünk… 🙂

Vasárnap pedig néhány kezdőjátékos nélkül tudtunk kiállni, hiszen közülük majdnem mindenki lesérült a hét folyamán. Ezen a meccsen már a csapat nem tudta a megfelelő eredményt teljesíteni, így kikaptunk 5-1-re a DAC 98-as csapatától.

A táborban jól éreztük magunkat csapattársaimmal közösen.

Barna Levente

A táborról készült galériánkat itt tudod megnézni!