Summer Camp Jóka – II. rész

Csütörtökön délelőtt majd két órán keresztül edzettek a fiúk, délután pedig újra edzőmérkőzésre került sor. Kezdett érződni a gyerekek lábában a fáradtság, de a munkát becsületesen végrehajtották az utolsó napig. Az esti program egy kis kikapcsolódással telt számukra. Pihenésképpen filmet nézhettek, miközben az edzők nyugodtan ki tudták értékelni az addig látott teljesítményeket.

Pénteken sem várt könnyebb nap a gyerekekre, a délelőtti edzést követően kaptak egy hosszabb délutáni csendes pihenőt, majd újra a pályán mutathatták meg, hogy a fárasztó hétvége felé mennyi tartalék maradt még bennük.

A szombati napon, a reggeli után egyesületünk talán az egyik legélvezetesebb programon vett részt. A csapat 6 km hosszú csónakázásra indult a Kis Dunára. A Kis Duna 24 km hosszan járja körbe Jóka községet, egyesületünk egy rövidebb, de talán annál szebb szakaszt tett meg. Nagyszerű környezet és látvány fogadott bennünket a vízről. Deák Zoltán jókai edzőkolléga gondoskodott az élmények fokozásáról jobbnál jobb történeteivel.

A csónakázás után ebédeltek a gyerekek és a csendes pihenőt követően az utolsó edzőmérkőzésre került sor. Talán ezen a mérkőzésen látszott a legjobban a fáradtság, végül azonban szépen zárták a srácok a hetet. Szombat este újabb filmvetítésre került sor, ami az utolsó programot jelentette a hazaút előtt.

Vasárnap délelőtt elköszöntünk vendéglátóinktól és befejeztük a jókai edzőtábort.

Összegzés:

Egyesületünk rövid történelmében edzőink úgy gondolják, hogy a jókai edzőtábor volt eddig a legjobb szervezésű és lebonyolítású tábor, amelyen valaha részt vettek. Ez köszönhető volt a változatosabbnál változatosabb programoknak, a nagyon finom ételeknek, a jól sikerült edzéseknek és edzőmérkőzéseknek, az új szakmai és baráti kapcsolatok kialakításának és a nagyszerű beszélgetéseknek eszmecseréknek, amelyeket az edzőkollégák osztottak meg egymással!

Szeretnénk köszönetet mondani Jóka községének, Kati néninek, Zsani néninek, Tibor bácsinak, Peti bácsinak, Laci bácsinak a két Zoli bácsinak, Robi bácsinak, azért, hogy ilyen színvonalas tábort csináltak gyerekeinknek!

Aki lemaradt róla az nagyon bánhatja, hogy nem vett részt a táborban!