U12 – Másodikok lettünk a Brno Cup-on!

fcbudapest_u12_brno_cup-20140301-1

U12-es csapatunk egy tartalmas és eredményes hétvégén van túl. Fiaink péntek reggel keltek útra, hogy részt vegyenek a hagyományos Brno Cup-on. Egyesületünk immár negyedszerre vett részt az első osztályú FCZ Brno által szervezett nemzetközi műfüves tornán. Az előző évekbe műfüves sátorban, 4+1-ben és 8 csapattal rendezték meg a tornát, ahol a III. helyezés volt idáig a legjobb eredményünk. Idén a jó időre való tekintettel szabadban, 7+1-ben és 10 csapattal rendezték meg a hazaiak. Az eredmény: a tornán öt győzelemmel és egy vereséggel II. hely, amit csapatunk teljesen megérdemelten szerzett meg és ért el, továbbá nagy elismerést a többi csapat körében.

U12 – Brno Cup 2014
A pénteki mini torna eredményei
1. FC Budapest – FCZ Brno 2-0
2. FC Budapest – SK Sturm Graz 1-2
A szombati Brno Cup eredményei
1. FC Budapest – AS Trencin 3-1
2. FC Budapest – Hradec Kralové 3-0
3. FC Budapest – FC Sparta Brno 4-1
4. FC Budapest – Boskovice 2-0
A csoportot csapatunk veretlenül nyerte meg!
Négyes döntő
5. FC Budapest – MSK Zilina 1-0
6. FC Budapest – FCZ Brno 0-6
A torna végeredménye
1. FCZ Brno
2. FC Budapest
3. MSK Zilina
4. AS Trencin

 

Czuk Henrik: Két nap alatt 8 mérkőzést játszottunk egy cserejátékossal végig, ez nagyon komoly teljesítmény. És, ha azt vesszük, hogy az egyik játékosunk betegen játszotta végig a mérkőzéseket még nagyobb eredménynek tartom az elért második helyezésünket. A csapat 7 mérkőzésen egyenletes jó teljesítményt nyújtott, 2-3 fiú pedig nemzetközi szinten futballozott, aminek kimondottan örültem. Nem véletlen, hogy a a tornára ellátogatott Bayern Munchen megfigyelője több meccsünket is megnézte…

Régóta vártam a csapattól a sportszerű, de kemény játékot, illetve a megfelelő kommunikálást, amit régóta kérek tőlük. Ezúttal ez is rendben volt. Sajnos az utolsó mérkőzésre fejben elfáradtunk és a hazai csapat átgázolt rajtunk, pedig az előző mérkőzésen mutatott játékunkkal ellenük is lett volna esélyünk.

A hazai csapatnak köszönjük a szíve vendéglátást és reméljük, hogy a május 1-én rendezendő Sólyom kupán találkozunk velük!

fcbudapest_u12_brno_cup-20140301-2

A Sturm Graz csapatával