U14: Kiütéses győzelem az RKSK ellen

U-14-es csapatunk kiütéses győzelmet aratott a BLSZ Bajnokság eddigi két 100% teljesítményt felmutató csapat találkozóján! Az RKSK csapata, úgy ahogy a mi csapatunk is, minden mérkőzését megnyerte ez idáig a bajnokságban. Ezen a találkozón viszont nagyon nagy különbség, pontosan 12-1 volt a két csapat között, és a gólkülönbség még nagyobb is lehetett volna. Csapatunk ismét látványosan és gólra törően játszott, aminek meg is lett az eredménye.

A gyerekeket dicséret illeti hiszen a héten a Csepel ellen is jól játszottak, valamint 3-2-re megverte a RAFC U19-es csapatát is egy edzőmérkőzésen.

A mostani találkozón ismét több jó egyéni teljesítmény volt csapatunkban, de közülük is kiemelkedett Végh Gábor, aki gólpasszok mellett 8 gólt is szerzett!

RKSK – FC Budapest: 1-12 (0-3)

Gólszerzők: Végh 8, Horváth 3, Lenkey

FC Budapest: Lőrentz – Báló, Pallus, Bujdosó(Meszlényi), Rózsavölgyi(Köböl)-Barna, Gyöngyösi(Gyökér)-Túry, Végh, Horváth-Lenkey

Czuk Henrik: Bíztam a csapatomban és a győzelmünkben is, de ilyen nagy különbségre nem számítottam. Gratulálok a fiúknak az egész heti teljesítményükhöz!